In verband met faillissement is de tandartsenpraktijk Aesthetic Design definitief gesloten.
De patiënten ontvangen binnenkort bericht over de wijze van overdracht van het patiëntendossier.

Bij Aesthetic Design begrijpen we dat regelmatige tandheelkundige controles van cruciaal belang zijn voor het behouden van een optimale mondgezondheid. Daarom bieden we periodieke mondonderzoeken aan als onderdeel van onze uitgebreide zorg.

Wat omvat ons periodieke mondonderzoek?

  1. Grondige Controle: Onze tandarts voert een grondige controle uit van uw tanden en tandvlees. We kijken naar tekenen van tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere mondproblemen.
  2. Röntgenfoto's (indien nodig): Om onderliggende tandheelkundige problemen te identificeren die mogelijk niet zichtbaar zijn voor het blote oog, kunnen we röntgenfoto's maken.
  3. Tandvleesgezondheid: We beoordelen de gezondheid van uw tandvlees en screenen op tandvleesaandoeningen zoals gingivitis en parodontitis.
  4. Mondhygiëne Advies: Ons team deelt tips en adviezen voor mondverzorging om u te helpen uw tanden en tandvlees gezond te houden tussen afspraken door.
  5. Preventieve Maatregelen: We bespreken preventieve maatregelen zoals fluoridebehandelingen en het belang van regelmatige professionele reinigingen.
  6. Behandelplanning: Als er tandheelkundige problemen worden ontdekt, werken we samen met u aan een behandelplan om deze aan te pakken en uw mondgezondheid te herstellen.
Grondige controle

Een periodiek mondonderzoek is essentieel om problemen vroegtijdig te detecteren en te voorkomen dat ze verergeren. Het helpt ook om uw glimlach stralend te houden en uw algemene gezondheid te ondersteunen, aangezien mondgezondheid nauw verbonden is met uw algehele welzijn.

Bij Aesthetic Design moedigen we regelmatige mondonderzoeken aan als een investering in uw gezondheid en welzijn. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om voor uw mondgezondheid te zorgen. Neem contact met ons op om uw periodieke mondonderzoek te plannen en uw glimlach te laten stralen.