Botox- en fillerbehandeling in Lisse

Home » Botox- en fillerbehandelingen

Wat is botox?

Wilt u niet alleen mooie tanden, maar wenst u ook een behandeling met botox of fillers om pijnklachten in de kaak te verminderen, of voor een mooier uitziende huid of vollere lippen? Dat kan bij Æsthetic Design in Lisse.

Botuline toxine wordt gebruikt voor cosmetische toepassingen. Botox is een van de drie merknamen die in Nederland wordt gebruikt. Botox is vooral geschikt voor lijntjes in uw gezicht die ontstaan door spierspanning, zoals fronsen of lachen. Een injectie zorgt dat deze spieren zich ontspannen. Daarom is botox ook geschikt om uw kaakspieren iets te laten ontspannen, zodat u minder last heeft van kaakklachten zoals tandenknarsen. U kunt bij Æsthetic Design in Lisse een botoxbehandeling kiezen voor:

  • Botox om klachten van tandenknarsen en kaakklemmen te verminderen
  • Voorhoofdrimpels
  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes en periorbitale rimpels veroorzaakt door spierspanning
  • Gummy smile, waarbij tandvlees zichtbaar is bij het lachen
  • Afhangende mondhoeken

Wat zijn fillers?

Fillers zijn vooral geschikt voor het opvullen of van rimpels, of om volumeverlies tegen te gaan. U kunt bij onze praktijk in Lisse terecht voor de volgende behandelingen:

  • Nasolabiale plooien (de plooi tussen uw neus en lippen, die u extra goed ziet wanneer u lacht)
  • Melobiale plooien (de marionetlijn, de plooien van uw mondhoek naar uw kaaklijn)
  • Lippen
  • Bovenliplijntjes / rokerslijntjes
Behandeling bovenlip / rokerslijntjes | Voor & Na
Behandeling bovenlip | Voor & Na
Neus lippenplooi | Voor & na

Na de behandeling

Na de behandeling bij Æsthetic Design in Lisse wordt uw huid soms een beetje rood, krijgt u een lichte zwelling of kleine blauwe plekjes. Dit verdwijnt vanzelf. U kunt hiervoor Arniflor zalf gebruiken. U mag 24 uur na de behandeling weer starten met make-up. Onthoudt u zich wel twee weken van zonnen, een zonnebankbezoek, sauna of andere intensieve gezichtsbehandelingen.

Twijfelt u of uw huid goed herstelt? U mag altijd contact opnemen met Æsthetic Design voor een controle-afspraak in Lisse.

Behandeling met botox of fillers in Lisse

Bij een behandeling met botox is een verdoving meestal niet nodig. Alleen voor bepaalde gevoelige gebieden in het gezicht is het mogelijk om een plaatselijke verdoving of desgewenst een tandartsverdoving te geven. Vervolgens plaatst onze gediplomeerde medewerker in Lisse kleine injecties om de vloeistof te injecteren met een dunne naald.

Een behandeling met botox of fillers in Lisse duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Na de behandeling wordt uw huid licht gekoeld. Daarna mag u naar huis. Het effect blijkt ongeveer zes tot negen maanden zichtbaar.

Afspraak voor botoxbehandeling in Lisse

Maak een afspraak voor een behandeling met botox of fillers bij Æsthetic Design in Lisse. Bel daarvoor 0252-426726. U kunt ook ons contactformulier invullen voor een offerte en afspraak.

Æsthetic design

Grevelingstraat 83
2161 WE Lisse
Telefoon: 0252 426 726
E-mail: aesthetic@tanddesign.nl

Maandag: 9.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Dinsdag: 9.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Woensdag: 9.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Donderdag: 9.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Vrijdag/zaterdag/zondag: Gesloten