Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cosmetische behandelingen

Æsthetic Design tandheelkundige praktijk, heet Æsthetic Design, omdat we weten dat naast een optimale gezondheid van de tanden en kiezen, het uiterlijk van het gebit voor veel mensen belangrijk is. Om lekker te eten is een goed gebit noodzakelijk, maar om je goed te voelen is een mooi gebit ook belangrijk. Je goed voelen en er goed uitzien, gaan hand in hand en daar zijn mooie witte rechte tanden en kiezen net zo voor nodig als een fantastisch kapsel of perfect passende kleding.

 
Wie niet tevreden is met zijn/haar gebit, kan daar bij Æsthetic Design wat aan doen. Samen met de patiënt maakt de tandarts een plan om tot het best mogelijke resultaat te komen. Hierbij wordt er aandachtig geluisterd naar de wensen van de patiënt en krijgt de patiënt uitgebreid uitleg over de mogelijke behandelingen. Ieder probleem kent meerdere oplossingen en door op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden wordt de juiste oplossing in de meeste gevallen gevonden. De tandartsen van Æsthetic Design zijn en blijven dan ook op de hoogte van de aller nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en kunnen de patiënt altijd uitgebreid adviseren.
 

De behandelmogelijkheden

  • Mondhygiene
  • Tanden bleken
  • Nieuwe kronen, bruggen en vullingen met onze Cerec behandeling
 

Afspraak maken?

Voor afspraken kunt u bellen naar nummer 0252-426 726, van 9.00 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.00 uur van maandag t/m donderdag. Of u kunt een e-mail sturen naar: aesthetic@tanddesign.nl. Indien u reeds als patiënt staat ingeschreven bij ons, kunt u ook gebruik maken van de online agenda. Met spoedeisende pijnklachten in het weekend, vrijdag, 's avonds na 5 uur en tijdens onze afwezigheid kunt u bellen naar het tandartsbemiddelingsbureau in Amsterdam: (0900) 821 22 30 of (020) 303 45 00