Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mondhygiëne behandelingen

Bij tandartsenpraktijk Æsthetic Design in Lisse kunt ook terecht voor mondhygiëne behandelingen. Bij ons in de praktijk houden wij ons vooral bezig met preventie, zoals het voorkomen van cariës en tandvleesontstekingen. Ook voert de behandelaar diverse behandelingen uit, zoals een volledige gebitsreiniging om tandplak en aanslag te verwijderen, het sealen en polijsten van vullingen en de aanpak van tandvleesaandoeningen.

 

Wanneer naar de mondhygiënist?

Bij Æsthetic Design werken de behandelaars nauw samen , zodat wij u een zo volledig mogelijke behandeling kunnen bieden. Een bezoek is aan te raden bij klachten als:

 

  • Bloedend tandvlees
  • Terugtrekkend tandvlees
  • Tandplak en tandsteen
  • Aanslag op de tanden en kiezen
  • Vieze smaak in de mond of een slechte adem

 

Voorkoming van gaatjes (cariës)

Een goede mondverzorging draagt bij aan het voorkomen van gaatjes. Poets twee keer per dag uw tanden met fluoridetandpasta. Daarnaast kunt u gebruik maken van aanvullende hulpmiddelen, zoals tandenstokers, flossdraad of ragers. Overleg met de tandarts of mondhygiënist van Æsthetic Design welk middel voor u het meest geschikt is.