Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tandvlees behandeling

Heeft u last van bloedend tandvlees, gevoelig tandvlees, terugtrekkend tandvlees, een vieze smaak in de mond of een slechte adem? Dit zijn allemaal symptomen van tandvleesontsteking (gingivitis). Het is belangrijk om ontstoken tandvlees zo snel mogelijk te behandelen, omdat de ontsteking zich verder kan uitbreiden en uiteindelijk zelfs het kaakbot kan bereiken. Een vergevorderde tandvleesontsteking (parodontitis) kan leiden tot loszittende en uitvallende tanden en kiezen.

 

Tandvleesontsteking

Tandartsenpraktijk Æsthetic Design in Lisse verzorgt behandelingen voor zowel beginnende als vergevorderde tandvleesontsteking. Aan de hand van een klinisch- en een röntgenonderzoek stelt de tandarts een diagnose en en wordt een behandelingsplan opgesteld. De behandelaar voert onder meer een professionele gebitsreiniging uit om tandsteen en tandplak te verwijderen. De behandeling kan desgewenst onder verdoving plaatsvinden. Blijf niet rondlopen met uw klachten en maak direct een afspraak.

 

Afspraak maken?

Voor afspraken kunt u bellen naar nummer 0252-426 726, van 9.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur van maandag t/m donderdag. Of u kunt een e-mail sturen naar: aesthetic@tanddesign.nl. Indien u reeds als patiënt staat ingeschreven bij ons, kunt u ook gebruik maken van de online agenda. Met spoedeisende pijnklachten in het weekend, vrijdag, ’s avonds na 5 uur en tijdens onze afwezigheid kunt u bellen naar het tandartsbemiddelingsbureau in Amsterdam: (0900) 821 22 30 of (020) 303 45 00