Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

Home » Zorgverzekeraars

Overeenkomsten

Æsthetic Design heeft op dit moment overeenkomsten met de navolgende zorgverzekeraars afgesloten: Menzis (is ook Amicon, Geove en NVS), Anderzorg, Confior, Zilveren Kruis Achmea, Groene Land PWZ Achmea, IP Zorgverzekeringen, OZF, OMS, SBZ, Trias, Maatschappij voor Zorgverzekering Gouda NV, DSW en SR.

De zorgverzekeraars Unive, Delta Lloyd, Ohra, ONVZ, De Goudse en FBTO en Zorg en Zekerheid bieden geen overeenkomsten aan voor tandheelkunde. Overeenkomsten zijn bij deze zorgverzekeraars niet nodig voor de vergoedingen inzake tandheelkunde.

Tot op heden vergoeden alle zorgverzekeraars het deel wat vergoed wordt. Ook de zorgverzekeraars die hierboven niet genoemd worden. Meer informatie over verzekeraars en hun polisvoorwaarden kunt u veelal vinden op de websites van de zorgverzekeraars. De meeste adressen vind u op de website van Zorgverzekeraars Nederland.

Informatie over betaling van de nota’s
Wij hebben een overeenkomst met Infomedics telefoon: (0900) 0885 , dit bedrijf verstuurd voor ons de nota’s voor de behandelingen die wij verrichten.

Sinds 23 oktober 2008 krijgt de patiënt bij een aantal verzekeraars uitsluitend een factuur voor de eigen bijdrage, dat geld voor de volgende verzekeraars: Groene land Acmea, Zilveren Kruis Achmea, PWZ Achmea, Agis, Unive, Interpolis, OZF, OMS, SBZ, Avero Achmea en De Friesland zorgverzekeringen. De nota van de eigen bijdrage betaald u dan aan Infomedics.

Sinds 1 januari 2009 gaan de nota’s van de navolgende zorgverzekeraars: Delta Lloyd, Ohra, IZA en CZ, in veel gevallen volledig naar deze zorgverzekeraars. Dat betekend dat u dan de gehele nota of het restant van de nota van uw zorgverzekeraar ontvangt en ook aan uw zorgverzekeraar moet betalen. Het is ons helaas nog niet helemaal duidelijk wanneer dit wel of niet gebeurd, het zou iets met het eigenrisico te maken kunnen hebben.

Bij alle andere zorgverzekeraars stuurt Infomedics de nota rechtstreeks aan onze patiënten. U, als patiënt, kunt daarna de rekening bij uw zorgverzekeraar indienen. De zorgverzekeraar betaald alleen dat gedeelte uit, waarvoor u verzekerd bent. Indien de patiënt bij een van bovenstaande met name genoemde zorgverzekeraars verzekerd is, kan deze er voor kiezen de nota toch zelf eerst te ontvangen. Dit moet echter wel bij ons gemeld worden.

Behandelingen

Afdrukken maken
Angstbehandeling
Angstige patiënten
Cerec behandeling
Cosmetische behandeling
Famed
Kronen en bruggen
Mondhygiëne behandelingen
Opbeetplaat
Periodiek mondonderzoek
Sealen
Tandvlees behandelingen
Vullingen
Wortelkanaalbehandeling

Æsthetic design

Grevelingstraat 83
2161 WE Lisse
Telefoon: 0252 426 726
E-mail: info@tanddesign.nl

Maandag: 9.30-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Dinsdag: 9.30-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Woensdag: 9.30-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Donderdag: 9.30-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

krt-logo 78a5d8d191f7472de84c4bc390af3bab ant-300x38

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Sitemap

Realisatie Drijfveer Media